ARRIVAL from Sweden – The music of ABBA. 12-mannagruppen med ABBA’s originalmusiker – i den storslagna och internationella showen som turnerat i över 50 länder sedan starten 1995. En av USA’s mest populära symfoniorkester- och familjeshower. I år 2012 firar man ABBA 40 år i hela världen. Det var 1972 som de gav ut sin första låt ”People Need Love”.

ABBA ARRIVAL THE SHOW har gjort julshower sedan 2003 runt om i hela Sverige och även i Norge, Malaysia, Irland, Polen, Ryssland, Ukraina och Danmark m fl. Showen finns i olika storleksordningar och prisklasser, så den passar varje typ av event och ekonomiska förutsättning. Detta är en av USA’s mest populära familjeshower som fyller upp arenor med upp till 35 000 personer. Det har sedan 2005 gjorts 24 utsålda turnéer, och bara i år blir det 5 turnéer där. I USA görs det även stora shower med de största Amerikanska symfoniorkestrarna, som bjudit in oss att göra shower ihop med dem. Vi har alla scores/arrangemang klara för vilken storlek det än må vara på en symfoniorkester. Alla våra arrangemang är gjorda av den kände Arrangören Tommy Hansson, som bl a är arrangör för Prag Symphony Orchestra.

Varje år har vår julshow sålt ut till sista plats. Bl a i Erikbergshallen i Göteborg, Conventum i Örebro (3 år i rad), Louise Dee Geer Hallen i Norrköping, Amiralen i Malmö, Blå Hallen i Stockholm, Läkerol Arena i Gävle, Restaurant Trädgårn i Göteborg, Ladan i Båstad, Malmömässan i Malmö, Waterfront Hall i Belfast, Arena of Stars i Malaysia och Tinghallen i Danmark.

Välkomna med er bokning!

av Spigget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.