10.000 Big Eleph@nts från Helsingborg har en live-akt med eget material inom genren Pop/Rock som passar på festen, företaget, krogen, så väl som i TV och Radio. Deras välarrangerade låtar framförs av rutinerade musiker och sångare med lång erfarenhet som både live- och studiomusiker,
som har spelat ihop med artister och band som Jill Johnson, SNSB, Brandsta City Släckers, Partymys och C&O. De har också många års erfarenhet som husband i olika konstellationer och som underhållare på After-Ski i bland annat  Sälen, Vemdalen, Hemavan och Tärnaby.

Bandet
Tony Andersson – Keyboard, kör
Patrik Norén – Sång
Uffe Johansson – Bas, kör
Patrik Borgkvist – Trummor

Info och historik:
Bandet bildades 2009 och tog sin form under pågående studioarbete med låtmaterial skrivet av Tony och Patrik. När låtarna tog form blev vi alla exalterade av hur bra det blev och därmed bildades 10.000 Big Eleph@nts!

Bandet har spelat live på olika ställen under namnet ”RoundHere” genom åren och även skickat in bidrag till Melodifestivalen, där en av låtarna gick nästan hela vägen och hamnade som ”reserv”, vilket gör att vi fortsätter skicka bidrag med hopp om att visa Sverige vår kvalité och vårt låtmaterial.

Välkomna med er bokning!

av Spigget