WLA – Jazztrio

WLA är en synnerligen kompetent jazztrio vars repertoar fylls av fräscha och uppfriskande versioner av standardlåtar blandat med egna kompositioner. Stor vikt lägger trion på kommunikation och den spontana kreativiteten.

Medlemmarna utgörs av Mickael ”Walle” Wahlgren (trummor), Alfred Andersson (elbas) och Linus Kåse (saxofon). Med mycket energi, sväng och attityd så har WLA alltid lyckats fånga sin publik vid sina liveframträdanden. Ambitionen för denna trio är att turnera och ge publiken möjligheten att få uppleva denna ytterst kompetenta grupp live.

WLA är angelägna om att få uppträda på er scen och kan garantera ett lyckat och kvalitativt evenemang. WLA har bla besökt Helsingborgsfestivalen, Dunkerskulturhus och Lilla Hotelbaren i Stockholm där trion fått publiken att häpna. WalleLinusAlfred har gjort sig ett namn av att vara spontana, uttrycksfulla och leverera otroliga solon med hatten av åt jazzarvet.
Linus och Alfred har båda studerat vid Malmös Musikhögskola samt folkhögskolor runt om i landet.
Walle och Alfred studerade tsm vid Musicians Institute i Los Angeles och det var där intresset för Jazz började växa. Dom två gick båda ut med dem prestigefyllda belöningarna
”Outstanding student & Outstanding player”.

Lyssna:
[audio:http://www.artistochmusik.se/audio/WLA.mp3|titles=W L A|artists=WLA]

Välkomna med er bokning!